Om

Fröken

Frestelse

Erotisk blogg

Min favoritshop

På Lace and Goodies kan du njuta av den fantastiska utställningen av leksaker, oljor, dofter och lite smått och gott när det kommer till kläder. Sitta i soffan med tjejerna och snacka sex och byta förtroligheter.

 

www.laceandgoodies.se

Min favoritblogg

Herr B skriver lustfyllda, kärleksfulla och väldigt öppna noveller om det allra heligaste mellan man och kvinna. Jag ryser av njutning!

 

www.jorunnsaga.blogspot.se

 

FrökenFrestelse

Erotisk blogg

 

mail@frokenfrestelse.se

 

 

Fina flickor...

Det är som att vakna efter en lång drömlös sömn. Stunden då jag inser att det inte längre finns några gränser fyller mig med färger, dofter, smaker och begär.

Mer. Ge mig mer!

 

Fina flickor sitter med knäppta händer i knäet. Fina flickor svär inte. De klär sig propert och gör sitt bästa för att inte sticka ut ur mängden så att ingens tår blir trampade på. Fina flickor kan möjligen, lite lätt fnittrande, erkänna att de äger en dildo och med det tycka att de är förträffligt frigjorda.

 

Fina flickor prioriterar sina plikter och skulle aldrig våga drömma om allt det jag nu gör. Alltså är jag inte längre någon fin flicka. För hela mitt huvud är fyllt av sex. Det sipprar sakta genom huden och tar sig uttryck när jag minst anar det. Ibland undrar jag om jag fortfarande drömmer. Den där stunden när jag låter min chef kyssa mitt nakna bröst eller när jag kommer iklädd endast raffset, högklackat och skinnkappa till jobbet en sen kväll för att förföra min handledare. Har det verkligen hänt?!

Jag lovar att jag ska...

Jag tänker inte göra den här resan helt själv. Ni får följa med mig nu! Det blir en orgie i skor och kläder, sex, sex, sex och förlustelse.

Jag ska berätta ärligt och öppet frecis om vad som händer. Jag lovar att..

 

...sluta upp med att:

 

  • fundera så mycket på konsekvenser
  • oroa mig över hur jag ser ut
  • försöka passa in

 

....börja med att:

 

  • dominera mer
  • faktiskt använda föremålen i min leksakslåda
  • utöka garderoben till latex också
  • försöka vara snäll med min chef trots att jag bara vill binda fast honom och straffa honom i svenska flaggans fäger för att han är så jävla envis